joi, 5 martie 2009

weekend cu

"HandMaiden"- Eveniment dedicat femeii creative!

Pentru cele care doriti sa petreceti Ziua Femeii intr-o atmosfera care celebreaza feminitatea si creativitatea, dar si pentru aceia dintre voi care vor sa ofere un cadou inedit prietenelor si iubitelor,
reinoim invitatia la workshopurile Cloud Factory. Pe intreaga durata a evenimentului, intre orele 10- 17, puteti sa va manifestati creativitatea pictand pe diverse materiale reutilizate, sub indrumarea Anei Tedorescu si Manuelei Marchis. Esarfele -care fac parte din workshopul Pixie'scarf, le primiti cadou din partea noastra.
De asemenea, puteti admira si rezerva creatii din expozitiile permanente ale artistilor participanti.
Alaturi de esarfele, accesoriile si gentile fistichii, atmosfera evenimentului va fi intregita de aromele ceaiurilor oferite de cafeneaua artistica Aethernativ, ceaiuri ecologice, in ton cu expozitia noastra.
Sambata, de la ora 16, veti fi initiati in secretele didgeridoo-ului de catre invitata noastra, cantareata Cristina Padurariu, urmand si un concert "Cristina & friends" de la ora 18.
Evenimentul se va incheia cu prezentarea de moda "Cloud's Karisma", (duminica, ora 18). Aceasta prezentare inedita este realizata in intregime din creatii handmade (haine si accesorii) si va reuni elemente din creatiile tuturor artistilor prezenti.

Sarbatoreste feminitatea alaturi de HandMaiden, un eveniment special ca si femeia insasi!

Niciun comentariu: