luni, 16 noiembrie 2009

Planeta esti tu !

Planeta ești tu!

Dacă ai fi Pământul pentru o zi, ce le-ai transmite oamenilor?

2009 este un an de cotitură. Mai sunt mai puțin de 30 de zile până la summit-ul ONU de la Copenhaga, unde se caută o soluție pentru a stopa încălzirea globală. Oamenii de știință avertizează că o creștere de peste 2 grade Celsius a temperaturii Planetei va avea efecte catastrofale.

Alătură-te efortului global împotriva schimbărilor climatice, spune-ne cât de verde ești tu și învață-i și pe alții cum să protejeze mediul înconjurător.
În perioada 12-29 noiembrie, înscrie-te în concurs și răspunde la întrebarea din titlu (în limba română): poți scrie pe blog sau posta materiale audio/video, fotografii/prezentări PowerPoint. Exprimă-te cum dorești.

Pentru a valida înscrierea în concurs, trimite-ne un link al contribuției tale on-line la webmaster.brit@ines.ro, cu mențiunea Pentru campania “Pământul ești tu!”. Lasă-ne un nume și un număr de telefon pentru a te contacta.

Câștigătorul va fi anunțat în prima săptămână a lunii decembrie. Premiul: Un Notebook Acer și trei zile la Londra!

Un juriu format din reprezentanți ai organizatorilor, un cunoscut blogger (Cristian Manafu), un ONG și un jurnalist va decide câștigătorul. Vor fi luate în considerare relevanța, creativitatea și concizia. Cele mai bune contribuții vor ajunge pe masa summit-ului ONU de la Copenhaga (07-18 decembrie).

O campanie organizată de Ambasada britanică la București, Centrul de Informare al ONU și British Council Romania.

siteul lor

Niciun comentariu: