sâmbătă, 17 mai 2014

Troc ad Hoc



-schimburi de obiecte, socializare si voie buna-

Asociatia Cloud Factory va propune Troc Ad-hoc, schimburi de obiecte si voie buna. Banii adesea sunt un mijloc de supra-evaluare a unor lucruri care ar putea fi obtinute si altfel, de exemplu prin schimburi liber consimtite. Pentru a elimina banii din relatiile interumane, macar pentru cateva ore, va invitam la Troc Ad hoc ca sa experimentati altfel de tranzactii, mai colorate si mai personale.

Cine este invitat? Oricine doreste sa schimbe orice fel de obiecte: carti,  cd-uri, zorzoane, jucarii, haine, scutece textile, jucarii, sisteme de purtare, carucioare, arta, s.a.m.d Oricine vrea sa dea o palma (simbolica) mercantilismului si goanei dupa bani, oricine crede ca valoarea obiectelor este relativa, dupa cum i-o dam fiecare. Oricine doreste sa recicleze prin reutilizare.

Ce? Troc Ad hoc nu este targ, piata sau afacere. Obiectul pe care il aduci il vei putea schimba cu altul care iti place mai mult, negociind direct cu proprietarul.Se pot face si donatii libere.

Unde? strada Marasesti 14 in curte la Aethernative

Cand? Sambata in 31 mai 2014, intre orele 16 si 19 (nici mai mult, nici mai putin)

Cum se procedeaza? Adu un obiect (doua, trei cate vrei) pe care doresti sa-l oferi, cauta printre obiectele disponibile si fa schimb cu ceilalti participanti sau ofera le cadou cui doresti.

Va asteptam cu voie buna!

Niciun comentariu: